Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lypsylläppar och varm oboy

 

hennes läppar smakar lypsyl

och de kysser hans tummade bild

men den är för platt och hon

värmer den till en boll i lilla handen

sväljer den med varm oboy




Fri vers av molly crayons
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-02-05 00:50



Bookmark and Share


  Elin R
hurra och klapp klapp!
2007-02-06

    ej medlem längre
mm. jag vet hur det
smakar.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons