Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not for sale

Du kan inte äga mig

Mitt jag är inte till salu

 

Du kan inte låna mig

Uthyres ej

 

Du kan inte få mig till skänks

Jag behöver mig själv

 

Men du får dela

Dela lika med mig

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-05 09:04



Bookmark and Share


  nettizen
Jamen det är väl en rätt så bra deal, tycker jag. :)
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten