Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstigt vad man kan komma på då man är glad.


Livets rep


I ett vridet långtifråndig rep
hänger jag ofrivilligt gungande.

Nu ska jag sprattla till
för vem vet
då kanske
tiden stannar.

Med ett högt härkommerjag skrik
ska jag sen flyga till dig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-02-05 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf