Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortappad i snö.

Snön yr omkring mig
Jag vet inte var jag är
men ger inte upp.

Tät granskog skymmer
Spåren är helt igensnöade
och kylan biter.

Fingrarna stelnar
när de frenetiskt söker
i iskall snöhög.

Under en grön gran
ovanpå stelnad lövhög
ligger den o väntar

En tappad bok om dig
nästan heltäckt av nysnö
under norrskenet.

I min famn jag bär
resten av berättelsen
om kärleken hem.




Bunden vers (Haiku) av Lars Granlöf
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-02-05 12:16



Bookmark and Share


    Lindizz
Tycker om din text,..ger olika känslor när man läser...bra!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf