Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsfullt bara då

Jag gör så mycket nyttigt
viktiga saker
för alla
för att allt ska bli bra.

Jag har så mycket roligt,
många nöjen
för mig
för att jag ska må bra.

Men då jag gör något riktigt oviktigt
jobbigt tråkigt
för dig
för att du ska bli glad.

Det är då
bara då
som livet känns meningsfullt.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-02-05 12:41



Bookmark and Share


  Lady_A
Och det mesta man läser är fåfänga, mer eller mindre lyckade försök att beskriva kärleken. Det här är inte fåfängt ett dugg, bara alldeles rysligt lyckat!
2007-02-07

  Carl O Andersson
Två små citat:
1. Om din lycka är avhängig av vad andra gör, så har du verkligen problem.
2. De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut
Mina två citat visar kanske att jag inte riktigt förstått Dig . . . Eller
2007-02-05

  Mike
tycker om den här texten. har ett härligt flyt!
2007-02-05

    Lena Nilsson
självuppoffrande kärlek, kanske inte riktigt min grej, men du beskriver den vackert.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf