Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens under

 

Han kom till mig

 

Brisen smekte jordskorpan

Smekte bergen

Och löven vibrerade

 

Och skymningsdimmans fukt

Trängde in i grottor och hålor.

 

Daggen tände våta eldar

Av hopp och längtan

 

Jordens heta kärna

Trängde upp

Och fick marken att rämna

 

Och sedan

 

Stelnad lavas hårda yta

Minner om dess inneboende hetta

följsamhet

bärkraft

 

Stannade han hos mig

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-02-05 15:45



Bookmark and Share


  nettizen
Härlig text det här. Man riktigt känner värmen i den. Vackert!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten