Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på magi..

I natt händer det, om du tror på
det omöjliga och den magi som finns
inom oss själar...

En ängel faller ner hos dig i natt.
Hon ger dig värmen du aldrig fann
men nu är hon här, för att stanna hos dig.

En ängel faller ner hos dig när mörker faller.
Hon kommer smeka bort dina tårar,
få dig att glömma all ensamhet,
och viska de vackraste orden bara för dig.

En ängel faller ner hos dig i natt.
Hon kommer visa dig hur värdefull du är
och hur unik du är.
Med vingar ska hon ge dig allt du behöver.
Tron på magi mellan två själar är vad hon vill ge dig.  




Fri vers av Lindizz
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-05 16:04



Bookmark and Share


  Malin_S
Den är så klockren :)
Den värmer mitt hjärta, men det gör ju ont när det är så att man inte vågar hoppas riktigt. Men kort ocg gott: TOPPEN!
2007-02-06

    Cajsa
Jättefint skrivet, underbar att läsa, ger tröst
2007-02-05

  Lars Granlöf
Ska beredda plats... =)... Om jag nu inte redan gjort de
Du skriver så vackert
magiskt =)
2007-02-05

  Freeman
Åh, vilken magisk dikt du har fått till...så vacker är den, din underbara ängladikt!
2007-02-05

  nettizen
Åh... vilken fin text.... Och idag är dagen då jag började tro på änglar...
Jättevackert!!!!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz