Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser bort



Känner solvarm sand mellan tårna
och havsbrisen mot min hud
i horisonten skymtar pyramiderna
som jag snart ska nudda vid

Dricker först en kopp med te
kryddad med kanel
drar in de ljuva dofterna
och känner själen le

Reser mig för att börja vandra
mot resans eftertraktade mål
sand i sandalerna skaver lite
men jag kommer aldrig fram




inser att jag dagdrömt
minst en halvtimme igen




Fri vers av Jojo
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-05 16:35



Bookmark and Share


  utstött
Man kan vara för sig själv en lång tid och njuta av det man gör utan att känna sig det minsta ensam.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo