Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jag känner men bara blir missförståd


Ett Stort Svart Hål

Jag är ett
svart hål


Ser ni inte de
När ni tittar
på mig

Mitt Stora Svart hål
Rakt igenom mig


Ni förstår inte Mig
Jag förstår mig inte
på er

Jag har accepterat det
Men ni mina nära
åh kära har inte det



Men saningen är att
Jag har ett stort svart hål
rakt igenom mig


Det är inget jag hittar


Vi lever på samma planet
jag vet
Men vi lever i olika världar

Jag ser eran värld
Men ni ser inte min





Fri vers av Merrlina
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-05 20:05



Bookmark and Share


    Cajsa
Din dikt berör, kram
2007-09-04

  OnlyDlonely
Du förmedlar känslan bra, håller med om att det är hemskt när folk inte kan acceptera en, när man själv gjort det. Bra skrivet!
2007-05-10

  ettjag
Aj!

bra!
2007-05-08

  Gunilla Karlsson
berör..
2007-03-22

  Lill_poeten
En smärtande dikt. Läste även dikten om din dotter, hon är vacker som en liten ängel. var rädd om henne och dig själv. Verkar inte som du mår bra, men låt skrivandet bli ett utandningshål!
2007-03-22

  SocialPsychoFreak
Sanning, Jag skapade en egen värld i mina drömmar oh verklighet. Den rasades av alla andra alla idioter. Skulle så gärna vilja bygga upp den.
2007-03-08

    dermonds
gripande, fängslande
2007-02-23

    Mr.painter
Fint o rörande o alldeles sant
2007-02-06

  Hating
Återigen känner jag igen mej! vill du komma över till min värld en stund? Solen lyser idag och jag skulle kunna le bara för dej! <3
*välkommnar med öppna armar*
2007-02-06

  Jamal Jazgi
åhhhhhhhhh
vad vacker text
det känns ibland så
2007-02-06

  liten_snopp
Och ingen ser och ingen hör... Vi vet hur det känns...
Vackert, sluta aldrig skriv!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina