Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla


jag har ett register av
skrynkliga egenskaper

du har små små muskler
av koncentrerad längtan

jag har
min egen garderob
av mörka repetitioner

ett absolut gehör
som har tvinnat sig
och sänker mig

du ritar på min arm
en gåshud
att svepa om sig



min osvikliga
känsla
för vindstilla

långsamt tatuerad
i ansiktet







Fri vers av baklänges
Läst 567 gånger
Publicerad 2007-02-05 21:51



Bookmark and Share


  fossie
jag får en känsla av att jag sitter innanför ett mörker och från tid till tid kastas det ljus på mig, för att snabbt återgå till det skyddade mörkret, eller är det ljuset som skyddar mest? jag vet inte. men tack för en vacker dikt som väcker känslor.
2007-03-08

    pretto
En gripande balansakt mellan att vara innesluten och att mötas, sorglig, stort drag av isolering. Spännande formuleringar. Jag tycker att det sista stycket känns för ryckigt och ett för stort avstånd till resten så helheten blir att dikten landar lite svajigt.
2007-02-10

  K*
vilka grymma stycken! woho! kan du ge mig lite ord tack?!

\'min egen garderob
av mörka repetitioner\'

\'du ritar på min arm
en gåshud
att svepa om sig\'

\'min osvikliga
känsla
för vindstilla\'

tråden är röd och nerven är kristallklar
2007-02-06

    ej medlem längre
ett helt arkiv, ett
läge av vindstilla och
motljus
är du
är språket och
undertexten som rullar
in under huden
gång på gång
2007-02-05

  Smultris
Bara detta är poesi i sig... Jisses mannen, vad jag gillar dina ord...

\"min osvikliga
känsla
för vindstilla\"
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges