Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet att man inte får ställa krav på en mästare men jag kan ändå aldrig sluta undra...


Kommer den någonsin


Vet att du följer mina tankar
Vet att du vet,
att mitt hjärta bankar
Vet att du håller kollen,
att du har huvudrollen,
håller villigt i bollen
stenhårt

Undrar så vad du tänker
när du känner hur jag stänker
mina kärleksgnistor på dig
Jag kastar dem här och där
men du bara bollen bär
högt och stenhårt

Ingen reaktion åt något håll
verkar vara din paroll
Bara bära denna boll
medan jag läcker känslor som ett soll
I 17 månader har jag sparkat,
kickat och nickat
Du ser, kanske ler men inget mer
Blir du inte arg
som en varg eller
trött
när jag dig stött och nött
stenhårt

När kommer din reaktion?








Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-02-05 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för