Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loveletter, loveletter

 

jag vet inte var jag ska lägga

det här svämmande

sprängande

 

allt jag försöker säga

har försökt förut

 

jag vill inte

ge dig

poesi som

 

gråtande barn

hötorgskonst

 

vill älska oss bortom

hjärta smärta ärta

 

men jag blir så banal i det här

älskling som en tonåring

bunden i telefonsladd

 

och alla ord

bara sirap på tungan




Fri vers av molly crayons
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-02-06 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons