Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

four left feet

 

blizzard snowy eyes

my little pony's

tar avstamp

mot bröstet

 

swirl swirl

vi dansar men

aldrig stilla aldrig

på avsedda dansgolv




Fri vers av molly crayons
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-02-06 00:41



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
du är alltid så ljuv, hur gör man?
2007-02-06

    ej medlem längre
howdy!
my little pony gör
sig märkbart igenkännande!
kul text med riktigt
snyggt slut!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons