Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör-det-själv

 

Jag är en Ikea-kvinna

En praktisk gör-det-självfigur

Med insektsnyckeln skruvar jag

Ihop mitt liv i ur och skur

 

I livets röriga skruvpåse

Saknas ibland en del

Men sådant är helt enkelt livet

Ibland bli det lite fel

 

Kletigt klister på mattan

När jag missat pluggarnas hål

Är inga stora hinder

På väg mot personliga mål

 

Men när livets möbel är stor och tung

Tänk så mycket lättare det är ändå

Att få sidorna att passa ihop

Om man hjälps åt, två och två.




Fri vers av Lapptanten
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-02-06 06:47



Bookmark and Share


  nettizen
Så sant så sant...
Har du nån användarmanual för den möbeln då tro? Jag verkar ha tappat bort min....*ler*
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten