Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit



Tillit har vi fått som gåva
när vi föddes
kanske är den välbevarad
kanske är den kantstött

Tillit är att våga
lita till livet
att det bär oss
att det är värt att leva

Tillit kan förstöras
utplånas och hånas
men kan sakta återuppbyggas
och kan åter fås som gåva




Fri vers av Jojo
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-02-06 09:27



Bookmark and Share


    eva m h
Sant!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo