Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man?



Så flyttade det in någon
i det stora huset
Hon är lite lik mig
fast kanske lite yngre
och mycket snyggare

Ska jag säga välkommen hit
hit till vårt lilla samhälle
eller känner hon redan
alldeles för många
och hinner inte med en till

Ska jag spela oberörd
av att det äntligen kommit en
som jag kanske kan
bjuda på kaffe
och ta en promenad med

Eller ska jag våga?




Fri vers av Jojo
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-02-06 09:31



Bookmark and Share


  Albert
vågavågavåga
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo