Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradislängtan



Den ständiga tomhet

och oavbrutna ensamhet

som genomborrar ett hjärta

bär en längtan



Den innersta längtan

hos människosjälen,

är det längtan tillbaka

till värmen i moderlivet



Den innersta längtan

i människohjärtat,

är det längtan till

kommande paradis




Fri vers av Jojo
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-02-06 13:30



Bookmark and Share


    pastorn
vi är födda med den. längtan tillbaka. längtan hem. längtan till himlen. det är vad som driver mig i alla fall. min längtan - och Guds längtan efter mig. en härlig dikt.
2007-02-14

  Albert
ja, precis så
behovet av edens lustgård
att icke blygas
icke vara rädd
vara fri
trygg
hemma

bravo Johanna!

(undrar hur vi ska ta oss dit? Igen)
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo