Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbro


Det knakar annorlunda
då man går
på en liten träbro
med en decimeter nysnö på.

Det ekar annorlunda
då den smala bäcken
under den lilla träbron
är bottenfrusen.

Det stampar annorlunda
när den som går över
den lilla träbron
är en stelfrusen gubbe.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-02-06 14:41



Bookmark and Share


    Lindizz
fin dikt...ser bilder och hör ljuden ...bra skrivet!
2007-02-06

    Bim
Fina kärvänliga reflektioner.Värdefullt att ha förmågan att uppfatta
ljud som har sin speciella betydelse.Hälsn.Bim
2007-02-06

  thyra
Tänkvärt om vad olika förutsättningar ger.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf