Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta mindre vilse

 

tramp

i vita vinterstövlar

tramp

 

bortåt och mot

tvekande

sedan bort igen

 

så rinner inga älvar

men så händer det

 

att någons fingeravtryck

blir värmepunkter

bränner till

 

och sätter av

mot semestrar  




Fri vers av molly crayons
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-02-06 16:03



Bookmark and Share


  Christer VIP
\"så rinner inga älvar\"
träffar mig extra eftersom jag bor där jag gör
vid älv

tycker om det fåordiga
avskalade

tramp
mot semestrar

fin!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons