Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen

Vågen
Dimma, skugga, skymning
Svårt att skönja vad som finns där
Där borta i horisonten
Kan se ett svagt ljussken då och då
Men ibland är det som att det inte fanns där
Då är det svårt att minnas

Dimma, skugga, skymning
Svart, grått, vitt
Sedan så plötsligt,
Vågen slår in med all sin kraft mot klipporna
Där är den!

Nu är den tydlig,
Som att den alltid funnits där
Så kraftfullt
Kommer du att vänta?
Kommer du att stanna för att se vågen slå in,
Med all sin kraft?




Fri vers av Zandrah
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah