Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar redan nu vem är jag om tio år


enligt poeter.se är jag redan där

 

bara för att året har blivit nytt

 

så är det inte förrän om en och en halv vecka

 

dagen efter har jag klivit över och får läsa tidningar för

kvinnor

 

40+

 

 

härligt!  

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-02-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma