Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min beskrivning av den gudomliga känslan man delar med en annan människa


o härliga




hjärtat pumpar

snabbare
intensivare


hettan eskalerar

svettas
kallsvettas


hämtar andan

tyngre
ljudligare


adrenalinet pumpar

itakt
orytmiskt


denna känsla
när den kommer
känns det
som jag ska
brinna upp

omringad av
din andedräkt

nedsänkt i
dina armar

ser utifrån
din kropp




så nära att inte luften åtskiljer oss








Fri vers av mrMister
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-02-07 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrMister