Konserverar vinterbilder i minnet nu inför stundande vår, sommar och höst.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konserverar vinterbilder i minnet nu inför stundande vår, sommar och höst.




Bakom mina ögonlock

*

Istappar och snökristaller är
utsmyckade till perfektion och
dina variabla anleten är otaliga

Kylan visualiserar andedräkten, vår
midvinter i Norden gör mig euforisk, som
odlade pärlor fångas intrycken och bevaras
i mitt hjärta, mitt minne, och i mitt stolta sinne


*




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-02-07 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson