Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Grusgången glittrar
Ett skimmer av vit snö nu
Regnet bryter av




Bunden vers (Haiku) av Zandrah
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-02-07 12:26



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
två första raderna är verkligen vacker,tycker jag
sen kommer sista raden och bara dödar
häftig kontrast
2007-02-07

  thyra
Tydliga bilder för mitt inre...fint.
2007-02-07

    eva m h
Bra! Sista strofen bryter verligen av!
Jag skulle kalla den Förändring!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah