Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man känna att man ger och ger utan att man själv får något tillbaks..




Ge kärlek

Du ger och ger tills du inte ler
Allt som du kämpat för är det
som ingen ser 
 
Hur du med hjärtat nu ber

Du ler sådär glatt och alla
charmas av ditt skratt

Du längtar så om kärlek för två
Så känn nu  efter då du någons
hjärta kan nå och mot lyckan åter gå




Fri vers av Lindizz
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-02-07 13:54



Bookmark and Share


  Zandrah
Otroligt fint. Många som drabbas av detta, bara ge och ge och aldrig få påfyllning själv. Fin beskrivning av ett sorgligt fenomen.
2007-02-08

  nettizen
\"Så känn nu efter då du någons
hjärta kan nå och mot lyckan åter gå\"

Åh, vad jag gillade den meningen. Oerhört vackert skrivet!
Tack för den här fina läsningen!
2007-02-07

  Freeman
Så vackert du skriver, en dikt som talar direkt till hjärtat, Linda! <3
2007-02-07

  Söder
Så fint skrivet...
2007-02-07

    Cajsa
Bra skrivet, fin
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz