Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

timmar, så små

 

utan oron

över stora okända haven

vore de stilla

 

under vita ljusets

månlampa

 

driver de, kastas

i dubbelsängar

små timmar

 

och i bästa fall

kollisioner

 

träd att

fläta fingrarna i

innan morgonen vaknar




Fri vers av molly crayons
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-02-07 16:05



Bookmark and Share


    M
Vackert detta. har man tur så kan man fläta även när solen går upp över havet.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons