Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugofyra

 

han lämnade henne

ett nytt språk

att lära sig

behärska

 

tystnad




Fri vers av molly crayons
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-02-07 16:35



Bookmark and Share


  Teddy
Denna hade ju lite olika bottnar...Jag tolkar den på det sätt som passar mig just för dagen, och imorgon kan det ju bli helt annorlunda....det gillar jag. Bra.
2007-02-08

    M
Bra. I tystnaden kan man lära sig mycket.
2007-02-08

  baklänges
ah den är rätt smart den här
ju mer man tänker på den.
och upställningen, som någon som blivit
lämnad intryckt i ett hörn. och titeln,
som kan tänkas som \'dygnet runt\'
klaustrofobisk, sorglig, tung, fin.
2007-02-08

  Maud Li
Kort och talande - jag provar att trycka på knappen jag med! ;)
2007-02-07

  AndersN
Utmärkt liten strof. Den var värd en applåd så jag trycker på den knappen också :)
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons