Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön om hjälp, ganska brådskande !


Alla mina troende vänner
ja tro på olika saken, gudar, religioner eller annat smått ock plock

kan ni inte be en liten bön för mig
enbart ikväll
då behov finns

 

"Måtte Ingrid får den hjälp hon behöver

att reda ut sitt liv, sin situation
med given lösning "

"Hjälp henne och hennes vän finna denna väg"

blott i denna stund

så infinner sig alla förnuftiga lösningar av sig själv så småningom

Blott i detta ny

snälla ni som har tid

hjälp mig med denna enkla bön

"Måtte Ingrid får den hjälp hon behöver

att reda ut sitt liv, sin situation
med given lösning "

För min personlige del skulle stryrkan fördubblas

åttadubbligas

 

Kan någon ge ett bud

i Guds namn och med medkänsla

Ingrid heter jag som behöver hjälp




Fri vers av Nic
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-02-07 22:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tack Du store underbare Gud som visar Ingrid vägen...
jättefin dikt Ingrid
2007-05-28

  Rachel Roth
håller Ingrid i ljuset av medkänsla..
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic