Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från den 22 december 2000


Sjukhus

 

 

Står där igen

trots att sex år har gått

infinner sig samma känsla

inför denna gråa byggnad

i iskall snöyra

 

Då gick jag ensam in

idag tillsammans med ett barn

då gick jag ännu ensammare ut

hade lämnat allt hopp om blivande liv

i läkarnas händer

 

Samma känsla kommer igen

trots att jag i denna gråa byggnad

låtit två barn se världens ljus

och borde glömt det som

inte blev, som inget var

 

Står där igen

i iskall snöyra

låter minnena skölja över mig

och vill glädjas åt de barn

jag har

 




Fri vers av Jojo
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-02-08 09:08



Bookmark and Share


  Rosmarin
En text som ger en klump i halsen. Bra!
2007-02-14

  Albert
sorg och kärlek handlar det här om
och sorg är kärlek
och kärlek är sorg
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo