Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingrar

Fingrar som nästlar sig in
Rör precis vid ditt känsligaste inre
Klåda, Irritation, kallsvettning
Blodet pumpas, pulsen ökar
Obehaget gör att du inte kan ligga still
Du vrider och vänder
Försöker bli av med den främmande smärtan
De främmande fingrarna
Som rör om helt och hållet där inuti dig
Utan ditt godkännande

Fingrar som inte vill sluta röra vid dig
Trots att du säger till dem,
med gråten klättrande ur dina blanka ögon
Låt mig vara!
Paniken stiger
Blodet pumpas, pulsen ökar

Det gör för ont när du rör om i mitt hjärta
Jag vill bara att du slutar fingra på mitt inre
Det är allt jag ber om säger du
Klåda, Irritation, Kallsvettning

Det hoppar till inuti och smärtan kväver dina andetag

Fingrar som inte har någon rätt att röra vid ditt inre
Fortsatte ändå att gräva
så långt i det dolda att du förlorar ditt känsligaste inre
Blodet fortsätter pumpas, pulsen saktar ner
En skör smekning

Jag ville bara försöka sy ihop det som brast
Där inuti dig




Fri vers av Zandrah
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah