Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må konstigt

 

Vad menar du med det?

Hjälp mig att förstå

 

Må ont

det vet jag hur det känns.

Men

må konstigt

 

Hur får jag dig att må konstigt?

Varför?

 

Sakta faller meningslöshetens mörker

ner över mig,

slår ner mig.

 

Dags att krypa in i den källaren igen

Där jag inte behöver känna

 

Eller ska jag gå

och bada?

Det vill du va?

 

Kommer upp igen

 

nästa liv

 

om jag orkar

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-02-08 15:18



Bookmark and Share


    EN GLIdAre
Skäms kanske
eller är rädd.
2007-02-27

  Lilla My* VIP
Tungt o sorgligt o ändå ingen reda...inga svar...lösa boliner....
det kan få en att må konstigt!
2007-02-09

    sunnanvind
Känner tomhet o sorg när jag
läser det du skriver...
Det känns som om frågan hänger i
luften o inget svar ges, eller kan ges..
Må konstigt... Det kan va så mycket!
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf