Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalent inför en ny nöjlighet


Flytta?

En annan utsikt lockar. Undrar om det är bra att ha kvällssol i köket på tredje våningen. Är det bra att ha sjöutsikt från balkong och vardagsrum, trots att det vetter mot öster? Tänk om vi ångrar oss? Vill jag byta min öppna spis mot ett badkar? Billigare hyra är det och jag har känt mig irriterad på min hyresvärd, men nu när jag kanske har chansen så vet jag inte om jag vill. Kanske var det mer lockande när det var omöjligt?




Fri vers av Lena VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-02-02 09:02



Bookmark and Share


  Roger VIP
Amivalent så in i norden va?... Det är inte lätt att fatta beslut som rör hur man skall ha det i framtiden. Det kanske är för att det är nästan omöjligt att veta hur något kommer att bli. Bra sammansatt!
2005-02-02

    Mejja
...är det! Din text beskriver så bra. Strävan efter att få mer. Gräset är ju alltid grönare på andra sidan. Men när man sedan får chansen att uppfylla drömmarna... så blir man tveksam i allafall. Man vet ju vad man har men inte riktigt vad man får.
2005-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP