Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glad och tacksam?? jovisst. kyss mig i röven va!!

\"du skötte inte din uppgift i går så jag tycker bara att du ska vara glad och tacksam.\"
tacksam?
för vaddå om jag får fråga?
för att jag ännu en gång gör något som jag absolut inte vill?
för att jag ännu en gång tvingas ge mig?

jag hatar att känna mig så jäkla hjälplös
och jag hatar att inte kunna gör något åt situationen

ännu!

så länge jag fortfarande bor under ditt tak kan jag inget göra
men snart
det dröjer bara ett par år till
sen är jag redo att ge mig av
och tro mig
jag kommer aldrig att vända mig om
eller ångra mig
när mitt beslut väl är taget

jag tänker skratta åt dina skämt
och jag tänker le mot dig när det är läge för det
men det är bara ett skal
tills jag blir gammal nog att dra härifrån.


och bara så att du vet,
jag tänker då fan heller vara tacksam.
hellre dör jag!




Fri vers av rosentagg
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-02-08 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosentagg