Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftan

I mjärden är jag fångad

din egen lilla kräfta

sug ur min saft




Bunden vers (Haiku) av Lapptanten
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-02-08 22:37



Bookmark and Share


  jennie.
tihi :)
2007-02-09

  nettizen
*ler*
fyndigt......
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten