Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund


Låt mig sitta och vara din en stund
Släppa tankar som andra har tänkt
Slippa ha ansvaret om mig

Faktumet är att vi inte behöver mer
Det är bevisat att inget alls kan räcka långt

Du kan mina punkter, men snälla
låt dom vara

Låt oss vara stilla
Låt oss vara varandra
Låt oss se hur lång tid det tar innan någon måste gå
Jag vet inte om någon kommer tillbaka
någonsin igen

Men jag är inte rädd att bli sårad
Jag är inte rädd att bli ensam

Att se en ryggtavla bli mindre är inte alltid helt fel
men jag vill se!

Jag är rädd att inte hinna se
om jag kunnat älska dig en stund




Fri vers av sorgsen
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-02-08 23:44



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Gillar lugnet i den här texten. Du är bäst, och förblir alltid min förebild i poesiskrivning!
2007-02-11

  Banehallow
*manson i lurarna* yeah, rockigt...ehm, hrm, ja just ja=P, jo men den är helt okey...du får in den där känslan av osäkert hopp rätt bra, och slutet när du byter tankebana är lite catchy.
2007-02-09

  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert. En rörande, och djupt
berörande dikt.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen