Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

non - verbal

 

hastigt faller skuggan

mulnar ansiktet

 

mörknar inom

ser du

 

och osäkerheten

med naglarna fast i

 

att även om du svarar

så berättar du inte

 




Fri vers av molly crayons
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-02-09 09:22



Bookmark and Share


  baklänges
ja verkligen bra.
exakt formulerat,
gestaltat, en känsla
som känns igen.
de fyra sista raderna
perfektion
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons