Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solförmörkelse

 

 

där solen sken igår

har något lagt sig emellan

inte värmer solen längre

trots minnet av dess strålar

nu bleknar det nytända hjärtat

och kylan sprider sig åter i själen




Fri vers av Jojo
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-02-09 09:55



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så vackert; både i utformning och i ord !
Sorgset men vackert.
Hoppas solen snart söker sig åter med ny värme !
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo