Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står skrivet

 

det står skrivet

att Han drog upp oss ur fördärvet

och ställde våra fötter

på en klippa

 

det står skrivet

att Han är livets vatten

och den som tror på Honom

ska aldrig mer törsta

 

varför kan jag inte finna den klippa

där mina fötter bör stå

och varför är jag ständigt törstig

när han serverar glas efter glas




Fri vers av Jojo
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-02-09 10:03



Bookmark and Share


    pastorn
jag känner igen mig i din enkla och mycket ärliga frågande. trots allt ingjuter den hopp i mig. \"nej, det är inte bara enkelt. ändå vill jag tro\"
2007-02-13

  Albert
de där orden är till för att ge oss hopp
vi kommer aldrig stå så där stadigt... vet du väl...
bara nån gång ibland
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo