Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hellre skulle jag skylla på andra men...

 

 

jag startar det själv

detta tillstånd av oro

denna glädjeutplånande ångest

varje gång jag hoppas

och innerligt längtar

att bli emottagen

 

för hade jag inte

klickat på skicka

hade jag inte lagt

brevet i brevlådan

och hade jag inte

talat in på telefonsvararen

hade jag sluppit den plågsamma väntan

på det svar som ändå inte kommer

eller om det kommer

ett svar jag inte ville ha

 

i alla år har jag

startat det själv

och gjort bort mig

och lämnat ut mig

och därefter föraktat

mig själv ännu mer

 




Fri vers av Jojo
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-02-09 10:29



Bookmark and Share


  Albert
gillar Gunwales kommentar om flinet
jag tycker du är en ovanligt modig människa
2007-02-09

  Gunwale VIP
Någon sa: \"Vi har kommit till jorden för att vi ska göra bort oss\". Jag tycker det låter rätt troligt... Jag ser inget fel i att skicka och klicka och så vidare... Det visar ju egentligen bara på ett högst mänskligt behov av kontakt.... Den som flinar får väl flina, då. Vi är alla bara människor.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo