Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla igen

älskling, tänker på dig nu igen.
Vill ha dig här hos mig.
Kom hit och låt oss vara så fantastiska som sist.
Kom hit och låt oss glömma världen än en gång.

älskling du får mig att le dagarna igenom.




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-02-09 10:54



Bookmark and Share


    susi
den fick mig att le :)
vackert ;)
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127