Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstig

 

när hon var tvungen att öppna dörren

och möta de andra

tog hon omsorgsfullt på sig

sin mask

 

ändå kände hon blickarna bränna

på hennes fula jag

som om hon vore genomskinlig

samtidigt självlysande

och väldigt konstig




Fri vers av Jojo
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-09 11:10



Bookmark and Share


  Albert
mycket bra beskrivet
(jag är också konstig)
(alla är konstiga)
(ingen är konstig bara för att man är konstig)
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo