Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Version II 

ändrad en aning efter goda råd, tack, känns bättre såhär




Det gör ont

 

och rädd är hon så hon skakar

hennes inre är i uppror

medan förståndet ropar till henne:

Skärp dig!




Fri vers av Jojo
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-02-09 17:59



Bookmark and Share


  Albert
(bra)
men att det ska göra så här ont ändå
i en vanlig liten människa

en känslig och levande en
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo