Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott 4

Idag var det den 9 februari

vet inte om något hände i dag...

 

Varför blev det så? Försökte ...

Jag vet inte vad det gav

vet inte om det blivit som planerat.

Jo vakna o så,

men sen vet jag inte om jag fick utrymme

för att göra framtiden bra.

 

Sitter här och väntar på min plats...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 158 gånger
Publicerad 2007-02-09 19:11



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du har en biljett mot framtiden...
Du måste bara hämta ut den!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf