Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott 5

Imorgon är det den 10 februari

möjligheternas dag...

 

Varför? Jo för att jag ska göra 11 februari bra...

Jag vet vad jag vill ska hända

har inget planerat, men hoppas på bra ideér.

Jag ska vakna o så,

och sen försöka hitta utrymme

till den framtid jag vill ha.

 

Platsen väntar...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-02-09 19:20



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Framtidens plats väntar alltid! varsågod! Bara att ta plats!!:)
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf