Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trettioett

 

som om han burit medicin

strax under huden

 

lutade hon där

dagarna skulle somna

i hans riktning




Fri vers av molly crayons
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-02-10 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons