Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hitta denna med från sjukhustiden


????????????

Jag???
Jag är inte kär
Jag kan inte bli
Jag letar efter somthing new
Spring inte iväg
Fast tiden inte var rätt
Fast jag tror
Världen var för liten för dig
Du prövade dina vingar
Jag saknar något så jag blir
crazy
Önskar du vore här
Borde ha förstått
Att de vackra e took för kort
Borde ha glömt




Fri vers av Merrlina
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-02-10 16:56



Bookmark and Share


    crapcat
jättefin bild. verkligen.
2007-02-10

  Hating
vackert bedömms av betraktaren och öppnar man ögonen bara litet mer ser du nytt! alla skönhet som alltid finns! =) <3 <3 <3
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina