Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta fatta fatta

Det gör så ont
Orkar inte mer
Vill inget mer
Fatta
Bli inte arg på
mig
Vill dig inget
ont
Så varför gör
du mig

ont ont ont




Fri vers av Merrlina
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-02-10 17:22



Bookmark and Share


  joss
igenkända tankar
fint uttryckt
2007-02-19

  Hating
*kramar bort det onda och vaggar dej trygg i min famn*

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2007-02-11

  Oskar...
Lyser starkt och fångade min blick tack vare bilden som är otroligt passande. Målat den själv eller fått från Mange? ;) Googlad?
I och för sig känns konceptet igen, men i princip allt är väl skrivet förut, så den här texten är en illa trevlig version.

Kanske skulle man kunna ändra slutet lite.
Så varför gör
du mig

ont ont ont


Tack för härlig text/bild..
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina