Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringssägner

Att vandra längs okänd väg, är oerhört spännande

Se nya saker
Känna nya dofter
Höra nya ljud
Förnimma nya känslor

Även vinden o solen verkar ha ny kraft

Undra vem som gått här?
Såg de det jag ser?
Vart skulle de?
Vad tänkte de på?

Svaret är flyktigt, som ett avlägset viskade







Övriga genrer av MonaLisa
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-02-10 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa