Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsskiljaktigheter

Ibland trasslar jag in mej så i ord

Jag har ett behov av att förklara
Så du vet vad jag menar
Inte för att övertyga dej
eller för att få dej att ändra åsikt
Utan för att det känns bra för mej

Sedan det är utrett, kan jag lägga det bakom





Övriga genrer av MonaLisa
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-02-10 20:30



Bookmark and Share


  Albert
tror du han/hon förstår?
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa