Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott 7

 

Imorgon är det den 11februari

möjligheternas dag...

 

Varför? Jo för att det är dikt sju, turtalet...

Jag vet vad jag vill ska hända

har inget ideér hur, men ska komma på bra planer.

Jag ska vakna o så,

och sen skapa mig utrymme

till framtiden, om de så är det sista jag gör.

 

Platsen är min...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-02-10 22:18



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt! Nu ser jag att du kommer att lyckas!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf